Ik zoek een huis

De huco is wekelijks druk bezig met het creëren van nieuwe ledenhuizen. In de aankoop van een huis gaat veel tijd zitten, wanneer we een geschikt pand vinden is het belangrijk dat we zo snel mogelijk leden kunnen plaatsen. Tevens hebben wij veel contact met huiseigenaren van de huidige ledenhuizen, om ook van hun andere huizen ledenhuizen te maken. Als jij opzoek bent naar een ledenhuis is het daarom van groot belang dat je bij ons geregistreerd staat. Geef je op via deze link.

Naam:
Aankomstjaar: 
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Geïnteresseerd in onderhuur: ja/nee
Opmerkingen:

Mocht je zelf een project willen starten, willen wij je daar graag bij helpen. Ook wanneer je een tip hebt met betrekking tot mogelijke investeerders of huiseigenaren horen wij dit graag. Contactpersoon: Caroline Boissevain (Tel: 06 11 09 09 74).

De HuCo is een commissie die huizen faciliteert voor Leden. Ben je nog niet Lid, maar wel op zoek naar een slaapplek tijdens de EL CID? Stuur dan een mailtje naar de Contact Commissie. 

 

Ik zoek een huisgenoot

Ben jij op zoek naar een vaste of tijdelijke huisgenoot, wij kunnen je verder helpen. Neem hiervoor contact op met Caroline Boissevain (Tel: 06 11 09 09 74)